Életút Kistérségi Közhasznú Családsegítő Egyesület

7150 Bonyhád, Perczel utca 27. Tel. szám: 06/74 451-414, adószám: 18864016-1-17

www.eletutegyesulet.hu

Untitled Document

2017.06.18. Strand

Az időjárás sajnos nem kedvezett a strandolóknak, délelőtt esett az eső és nagyon hűvös szél fújt, ezért csak kevesen látogattak ki a bonyhádi strandra. Néhány gyermek, akik a foci és röplabda bajnokságra érkeztek, benéztek egyesületünk sátrába, így készült egy-két teknős és csillámtetoválás.

2017. 07. 09. Strand

Bonyhád város 40 éves évfordulójának alkalmából színes programokkal várták a strandra látogató családokat és gyerekeket. Az Életút Egyesület játszóházzal készült a strandon lévő gyerekeknek. Volt kvíz, csillámtetoválás, henna és vízibomba készítés. Rajzversenyt is hirdettünk, az ott készült rajzokat kiállítottuk, a gyerkőcöknek pedig apró jutalmat adtunk.

2017.07.17. Perczel kert

Unaloműző nyári játszóházat tartottunk a városi könyvtár előtti parkban. Sok volt az érdeklődő, jó volt az idő és a hangulat. A gyerekek szívesen kipróbálták a kültéri játékokat, színeztek, és sok-sok hűtő mágnest készítettek. Nagyon népszerű volt a hennázás, volt, aki kétszer is sorba állt egy-egy motívumért.

2017.07.21. Paradicsompuszta

A paradicsompusztai iskolában táborban lévő gyerekeknek tartottunk játszóházat. Leginkább a kültéri játékoknak örültek, de szívesen játszottak a plüss állatokkal és sokan leültek az asztalokhoz színezni és szélforgót készíteni. Nagyon tetszett nekik a csillámtetoválás, leginkább színes mintákat választottak. A plüss állatokat a végén ott hagytuk ajándékban a gyerekeknek.

2017.07.22. Strand

Nagyon jó volt az idő és a hangulat is az Életút Egyesület sátrában. A gyerekek készíthettek szélforgót, hűtő mágnest és vízibombát. A legkeresettebb ismét a csillámtetkó volt. A strandon is színes programokkal várták a gyerekeket, lehetett trambulinban és légvárban ugrálni és gokartozni.

2017. 08.07. Perczel kert

Az előző napi esőzések és a hűvös idő miatt sajnos szabadtéri játékokkal nem tudtunk készülni a gyerekeknek, így a városi könyvtár teraszán rendeztük be a kreatív asztalokat. Készítettünk hűtőmágnest, könyvjelzőt és karkötőt spatulából. A legkisebbek színezhettek, akinek pedig volt türelme, az kivárta a hosszú sort egy henna tetoválásért. A programot Anna színesítette a Jordán Klubból, szó szerint, hiszen színes, csillogó filceivel rajzolt lemosható tetoválást a gyerekeknek.

Solymosi Anita

szakmai egység vezető

paprika paprika paprika paprika paprika paprika paprika